Feb 022015
 

Vi är tillbaka efter lite vila under helgen och idag är det måndagen den 2 februari 2015. Vi tar som vanligt och letar efter no deposit bonusar och free spins för att se vad det finns att utnyttja denna måndag. Även om vi alltid fokuserar på bonusar som inte kräver någon insättning så är det inte så många varje dag så vi fyller ut med lite andra erbjudande som också har bra värde.

iGame – 5 gratissnurr på Victorious

iGame gratissnurrOm du är en aktiv spelare hos iGame så kan du skatta dig lyckliga. Du kan då logga in efter 10:00 idag för att hämta fem gratisspinn på Victorious. Om du är osäker på vad som menas aktiv så är det att du har satt in 20 euro under de senaste 14 dagarna.

Vill du ha free spins på Tornado Farm Escape så kan du göra en insättning på 10 euro eller mer idag och samtidigt fylla in bonuskoden TOR12 så får du 25 gratissnurr direkt.

Måndagskampanj hos Bertil

Det finns en del trevligt att hämta hos Bertil denna måndag som inte kräver insättning och därför så tycker vi att det är värt att ta upp här.

    Gratis skraplott
  • Du kan spela gratis bingo hos Bertil mellan 09:00 och 09:30.
  • Sen kan du logga in 17:00 för att få en gratis skraplott som heter Max Win. Det är bara hundra stycken som får denna skraplott och det är de hundra första så här måste man vara snabb.
  • Spelar du för 100 kronor hos Bertil under dagen så får du 10 skraplotter att använda.
  • Det finns även en måndagsbonus om du vill sätta in pengar idag och då får du 60 % upp till 600 kronor.

Har du inte ett konto hos Bertil så får du 50 no deposit snurr på Jack and the Beanstalk när du skapar ditt spelkonto.

Guts har en dagens dubbel

Vi hittar även en dagens dubbel hos Guts och det betyder att du kan göra en insättning och både få free spins och en bonus. Sätter du in 200 kronor och spelar för summan en gång så får du 15 fria spinn på Gonzo’s Quest. Det är omsättningsfria snurr så om du vinner pengar på dessa så kan du ta ut pengarna direkt. Vill du så kan du även använda bonuskoden DOUBLEKR när du sätter in så får du 40 % insättningsbonus upp till 400 kronor.

Alla nya spelare som öppnar ett konto hos Guts få 15 no deposit free spins på Twin Spin direkt.

Mobilbet – 20 snurr på Mega Fortune

Vi gillar verkligen Mobilbet som har en av de bättre bonusarna för nya spelare. Du får 100 kronor som en no deposit bonus när du skapar ditt konto här. Idag den 2 februari 2015 så kan du även sätta in 200 kronor för att få 20 free spins på Mega Fortune Dreams. Det är som vanligt omsättningsfria snurr så det har ett bra värde.

Casumo pengaregn

Casumo paraplyDet kan regna pengar på oss hos Casumo idag och det är ett form av lotteri. Chansen att vinna är kanske inte så stor men kostnaden för att delta är väldigt låg. Du måste vänta till efter klockan 12:00 idag och sedan behöver du bara spela en runda med riktiga pengar så är du med i lotteriet. Trettio stycken priser kommer att betalas ut och förstapriset är på 1000 euro. Är du inte medlem hos Casumo så får du 10 fria snurr på Starburst när du blir det och ingen insättning krävs för dessa.

Betsson – Gissa jackpotten

Det är inte mycket som är gratis hos Betsson men det kostar inget att vara med i tävlingen och gissa när jackpotten på Hall of Gods ska lösa ut. Har du bara satt in och spelat för 100 kronor någon gång tidigare så får du vara med och tävla. Gissa på kampanjsidan hos Betsson så har du i alla fall en chans att vinna. Om du vinner så får du 40 free spins på Fortune Teller helt gratis. Jackpotten börjar närma sig 40 miljoner kronor nu så det är hög tid att den snart löser ut. Om du även skriver i bloggen hos Betsson vad du skulle göra om du vann pengarna så kommer du att få 5 frisnurr på Fortune Teller när jackpotten löser ut.

 Posted by at 10:00

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)